Doe het milieu een plezier met een zonneboiler

Colonne & Vaganee bvba - ZONNEBOILERWilt u ook besparen op uw energieverbruik en bovendien het milieu een dienst bewijzen? Dan is een zonneboiler uit Mechelen van Colonne & Vaganee een prima idee! Laat u overtuigen door deze nieuwe en milieuvriendelijke technologie.

Voordelen van een zonneboiler

Alle zonneboilers die u bij Colonne & Vaganee kunt terugvinden, zijn van Duitse makelij en zijn stuk voor stuk zeer degelijk! Bovendien bespaart u ook nog eens tot 35 percent op uw energieverbruik! Dit maakt deze installatie tot een zeer duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Zonneboilers van Colonne & Vaganee zorgen voor sanitaire waterverwarming en hebben daarnaast nog eens een aantrekkelijk design, dat bovendien weersbestendig is.

Erkend installateur

Bij plaatsing van uw zonneboiler door Colonne & Vaganee kunt u rekenen op installatie door een vakman. Wij zijn namelijk een erkend verdeler en installateur. Zo kunnen wij u steeds de beste installatie garanderen en bent u verzekerd van jarenlang profijt van uw zonneboiler. Overweeg zeker ook eens de installatie van een warmtepomp.

Contacteer Colonne & Vaganee

Bekijk zeker ook eens onze afgewerkte projecten van sanitair en verwarming uit Mechelen en laat u overtuigen door de professionaliteit van Colonne & Vaganee. Wenst u nog bijkomende informatie over onze diensten of meteen een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project? Contacteer ons dan vandaag nog, dan helpen wij u met plezier verder.

Back to Top