Een warmtepomp verlaagt uw energiefactuur

Colonne & Vaganee bvba - WARMTEPOMPENNiet alleen voor zonneboilers, maar ook voor een warmtepomp kunt u in Mechelen bij Colonne & Vaganee terecht! Ook op deze manier draagt u een steentje bij tot een meer ecologische en duurzame wereld.

Natuurlijke energie het hele jaar door

Een warmtepomp maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen. Omdat deze het hele jaar door in de natuur aanwezig zijn, maakt dit deze energie volledig gratis. Zo bespaart u dus opnieuw heel wat op uw energiefactuur, waardoor deze investering behoorlijk interessant kan worden! Door het gebruiken van een warmtepomp wordt u ook onafhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen als gas en stookolie.

Andere diensten

Naast het plaatsen van deze milieuvriendelijke installaties, hebben we bij Colonne & Vaganee in Mechelen ook ervaring in het plaatsen van centrale verwarming en sanitaire installaties. Ook voor onderhoud en herstellingen mag u steeds op ons vakmanschap een beroep doen.

Contacteer Colonne & Vaganee

We hopen u te overtuigen voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten door enkele van onze realisaties te tonen. Hebt u toch nog verdere vragen voor ons of wenst u een afspraak te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u dan graag verder en maken voor u een vrijblijvende offerte op maat op.

Back to Top