Reken ook voor onderhoud en herstelling van uw installaties op ons

Colonne & Vaganee bvba - ONDERHOUDVoor een complete service inclusief onderhoud en herstelling in Mechelen moet u bij Colonne & Vaganee zijn. Wij gaan volop voor tevreden klanten en zorgen ervoor dat uw installaties ook jaren later nog perfect functioneren.

Diensten na installatie

Colonne & Vaganee is de ideale partner voor het plaatsen en/of vervangen van verschillende installaties voor verwarming en sanitair. Maar ook na installatie staan wij steeds paraat voor een periodiek onderhoud of eventuele herstellingen. Wij onderhouden centrale of vloerverwarming, radiators en stookolie-, condensatiegas- of stookketels.

Verplicht gasketelonderhoud

Iedere installatie die ouder is dan 15 jaar dient verplicht aan een verwarmingsaudit onderworpen te worden. Als u dat wenst, kunnen wij dit voor u komen uitvoeren. De overheid verplicht ook tweejaarlijks een gasketelonderhoud te doen. Omdat wij zelfstandige installateurs zijn, is er geen bijkomende controle meer nodig door een erkend organisme. Dit bespaart u niet enkel tijd, maar ook weer geld.

Contacteer Colonne & Vaganee

Voor een onderhoud of herstelling in uw nieuwbouw- of renovatieproject rekent u dus gerust op de expertise van Colonne & Vaganee. Neem alvast een kijkje bij onze realisaties en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak in Mechelen. Ook stellen we met plezier een vrijblijvende offerte op nadat we uw wensen en verwachtingen besproken hebben.

Back to Top