Colonne & Vaganee, uw loodgieter uit Mechelen voor
centrale verwarming en sanitair

Voor een loodgieter in Mechelen is Colonne & Vaganee de ideale keuze. Al sinds 1985 zijn wij als installateur gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande verwarmingsprojecten. Ons grootste doel is het plaatsen van milieuvriendelijke en energiebesparende installaties.

Wooncomfort aan betaalbare prijs

Hoe u het ook bekijkt, Colonne & Vaganee zorgt er steeds voor dat uw wooncomfort erop vooruitgaat. Dat kan ons tevreden klantenbestand alleen maar beamen. Bovendien hanteren we hiervoor enkel en alleen eerlijke prijzen. Ook onze service is steeds correct, stipt en verzorgd. Onze uiteenlopende werven waar onze vakmannen eender welk woonprobleem professioneel oplossen, is hier het perfecte voorbeeld van. Ieder project wordt met hetzelfde enthousiasme onthaald, of het nu kleine of omvangrijkere werken betreft.

Onze diensten

Als loodgieter is Colonne & Vaganee thuis in uiteenlopende diensten. Zo plaatsen we centrale verwarming en sanitaires installaties bij u thuis, maar kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud of de herstellingen ervan. Tevens hebben wij de nodige ervaring met zonneboilers en warmtepompen. Werp gerust eens een blik op enkele van onze gerealiseerde projecten, u zal snel overtuigd zijn van ons vakmanschap !

Contacteer ons

Hebt u verdere vragen of wenst u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf in Mechelen.
Ook voor een vrijblijvende offerte helpen wij u graag verder.

Back to Top