Centrale verwarming via traditionele of hernieuwbare energiebronnen

Colonne & Vaganee bvba - VERWARMINGLaat uzelf niet in de kou staan en kies voor een verwarming van hoge kwaliteit. Voor een centrale verwarming in Mechelen kunt u bij Colonne & Vaganee terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei verwarmingsinstallaties.

Klassieke of milieuvriendelijke systemen

Zo is het enerzijds mogelijk om door Colonne & Vaganee een traditioneel systeem te laten plaatsen, zoals een verwarming op gas of op mazout. Anderzijds hebben ook wij de omschakeling gemaakt naar groene en hernieuwbare stroom. Dus u kunt nu ook opteren voor milieuvriendelijkere verwarmingsmethodes, zoals zonnepanelen met zonneboiler. Ook op deze ecologische manier wordt uw centrale verwarming met de nodige kennis van zaken geplaatst. Dit doen we zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten.

Kosten besparen met warmtepomp

Wenst u nog meer te besparen op uw gas- of mazoutfactuur voor verwarming? Dan raadt Colonne & Vaganee u aan om een warmtepomp te plaatsen. De CO2-uitstoot hiervan is ten eerste enorm klein, wat het een zeer milieuvriendelijk toestel maakt. Maar ook is het zeer kostenbesparend, waardoor u aangenaam verrast zult zijn bij het bedrag op uw volgende energiefactuur.

Contacteer Colonne & Vaganee

Daarnaast helpt Colonne & Vaganee u ook graag verder met sanitair of met het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons bedrijf uit Mechelen dan via de contactpagina van deze website. Ook als u een vrijblijvende offerte wenst aan te vragen, helpen we u met plezier verder.

Back to Top